Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lúdtalppal muszáj orvoshoz...

Lúdtalppal muszáj orvoshoz menni, vagy van más alternatíva is?

Figyelt kérdés

Tehát ha lúdtalp betétre vagy speciális cipőre van szükségem, akkor van olyan hely, ahová bemegyek és ebben tudnak segíteni? Budapesten élek.

Egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy egy napot üljek az ortopédian (pár éve voltam és rohadt undok módon viselkedett az orvos velem, pedig nem indokolatlanul mentem), ráadásul hetek múlva lenne csak időpont.

Szóval kérdés hogy orvost kikerulve orvosolható-e ez a probléma.

Köszönöm szépen előre is ha tudtok válaszolni.

2022. ápr. 9. 09:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire súlyos.Nekem nagyon kicsi volt es pl csak tornászni kellett+talpbetet hordani.Komolyabb helyzetbe viszont mindenkepp el kene menned orvoshoz,mert rosszabbodhat fajni fog es nem tesz jot a gerincednek se.
2022. ápr. 9. 10:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, nekem is kis mértékű, valószínűleg súlygyarapodas miatt lett, egyszer már volt, akkor 8 hónapos terhesen kaptam egy betétet. Most kb megint ugyanez a helyzet.
2022. ápr. 9. 10:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Vannak gyógycipő-gyártók, akik mintát vesznek a talpadról és direkt rád készítenek betétet. Nem kell hozzá orvos. Pl a Dob u. 50-ben. Ők profik.
2022. ápr. 9. 10:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Válassz :

[link]

2022. ápr. 9. 10:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon köszönöm a segítséget!!!
2022. ápr. 9. 11:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Lényeg hogy akkor ezekre a helyekre nem kell orvosi beutalo, remélem.
2022. ápr. 9. 11:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Dehogy kell, ez nem orvosi beavatkozás. De lehet, hogy időpontra heteket kell várni.
2022. ápr. 9. 12:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Oke köszönöm szépen, utána is olvastam közben a honlapon. 🙂
2022. ápr. 9. 12:10
 9/9 anonim ***** válasza:
amugy fáj is a lábad? vagy mik a tüneteid?
2022. ápr. 18. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!