Az baj, ha munkahelyen nem adom le a táppénzes papírt?
Figyelt kérdés
Borzasztóan ostoba vagyok, mert lebetegedtem és orvos kiírt jövőhétre, de rájöttem, hogy szabadságon leszek. Ha én most simán nem adom le a táppénzes papírt, az nem kavar be ugye, vagy rendszerben a munkáltató kap róla értesítést? Semmi kedvem most betegen visszamenni az orvoshoz átírni, inkább nem adnám le munkahelyen, ha ebből nincs baj.2022. ápr. 7. 15:54
1/2 anonim válasza:
Ha szabadságon vagy, akkor nem lesz belőle probléma.
Nálam is többször fordult elő (ugye anyagi veszteség elkerülése miatt), hogy a főnök megkérdezte: táppénzre akarsz menni, vagy szabadságra. És mindenki eldönthette, hogy mit választ. A szabadság tényleg szabadság, vagy áldoz fel belőle, de nem keres kevesebbet az adott hónapban.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, inkább a szabi, de már voltam orvosnál és oda is adta a papírt, ezt nem tudom, hogy probléma e
2022. ápr. 7. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!