Varrat a talpon, meddig nem állhatok hosszabb ideig?
Figyelt kérdés
Pénteken lesz egy műtétem, két helyen is vágnak a talpamba. Viszont álló munkát végzek és szeretnék mihamarabb dolgozni menni. Dokit is megfogom persze kérdezni majd. A hétvégén be fog tudni annyira gyógyulni, hogy hétfőn már álljak 8 órán keresztül? Vagy mindenképp kifognak írni?2022. ápr. 5. 08:33
1/3 anonim válasza:
Hetfon meg biztos, hogy nem fogsz tudni dolgozni. Miert nem akarsz normalisan meggyogyulni? Nyilvan sebtol fugg, de szerintem minimum 1 het, lehet, hogy a te esetedben inkabb ketto, mivel nem ulomunkat vegzel.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem fogsz tudni hétfőn menni dolgozni. Inkább várj amíg meggyógyul rendesen, nehogy utána komplikációk lépjenek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!