Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mikor lesznek már végre újra...

Mikor lesznek már végre újra korlátozások???

Figyelt kérdés

[link]

Há berobbant a jármány!

Egyet értesz a 3 k-val?

Kötelező oltást kijárási tilalmat, kötelező maxkviselést!

#járvány #COVID #Berobbant #Mi lesz most? #Mind meghalunk!
2022. ápr. 4. 10:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az omikron? Én minden variáns esetén hallottam a környezetemben olyanokról, akiket megviselt, pedig a szoros környezetem kis része kapta el. Az omikront nagy része és kivétel nélkül egy erős nátha volt, ami szövődmény nélkül gyógyult. Én pl azóta még jobban is futok, mint előtte (mondjuk jót tehetett az 1 hónap kihagyás is akár...)

Ez egybevág azzal, amit a cikkek írnak.

Ha ismét jönne egy erős variáns, higgyétek el, elsők között mondanám, hogy miért nincs maszk és lezárások.

De egy erős náthára nem kell.

Azt vártuk, hogy a COVID gyengüljön. Gyengült. Ha most se lazítanánk, akkor mikor?

2022. ápr. 10. 07:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Most senkit nem érdekel a nátha, ha van izgibb téma. Úgy vezetnek az orrodnál fogva, hogy észre sem veszed :)
2022. ápr. 10. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!