Tényleg ennyire nehéz kideríteni, hogy mitől fáj a derekam?
Harminc éves vagyok, és közel tíz éve fájdogál a derekam. volt, hogy elég durván beállt, mozdulni se tudtam.
mostmár elmentem dokihoz, beutaltak a reumatológiára. megröntgenezték, de nem látnak semmit. végignyomkodta a doki, az se fájt. végül beutaltak gyógytornára, meg fizikoterápiára. de nem tudják, mitől fáj.
"biztos rosszul tartja magát"- mondta a doki... de egy rosszul tartás miatt úgy beáll az ember dereka, hogy napokig se előre se hátra?
lehet abban vmi, amit az orvos mondott...
nekem tavaly nyáron váratlanul elkezdett hihetetlenül fájni, azt hittem, idegbecsípődés. hónapokig nagyon fájt.
ettől függetlenül véletlenül, egy hasi ultrahangon észrevették, hogy van epekövem. Semmilyen panaszt nem okozott, csak azért műtöttek meg, mert cukorbeteg vagyok, és a kőnek lettek volna egészségügyi kockázatai.
summa summarum, kivették a köveket, és onnantól kezdve nem fáj a derekam, pedig ülőmunkát végzek (sajnos).
szóval, ez érdekes egybeesés, szerintem nem is véletlen. lehet, hogy el kéne menned egy belgyógyászati kivizsgálásra, mert lehet, hogy egy belső szervedből sugározódik ki a fájdalom.
Helló,
isten hozott a klubban :) Sajnos nálam bizony van úgy, hogy rossz tartás miatt beáll a derekam. Szombaton létrára állva festettem. Már este alig bírtam lehajolni. Vasárnap még szebb volt...
Az előző válaszoló esete felkeltette a figyelmemet. Esetleg érdemes volna tényleg egy vizsgálatot csinálni...
kedves utolsó! nem vagy képben. nem mondta, hogy más lehetőségek is vannak. nem mondta, hogy menjek el más orvoshoz, így persze azt sem tudom, hogy hova kéne.
mellesleg ez TUTI mozgásszervi probléma.
Kedves kérdező!
Lehet, hogy én az én hátfájásommal nem vagyok képben. A lényeg, hogy te ott vagy. Ez a fájás nem mozgásszervi betegség, mégcsak nem is betegség. Az összefoglaló neve: lumbágó. Írd be a googliba, és olvasd el, hogy ez mit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!