Templomos csepp vélemények?
Na az egy hatalmas lehúzás, kamu.
Semmi extra. Csak a misztikus név a drága!
Miből gondolod? Vegyek inkább Béres cseppet?
Nekem csak egy megérzés, de én is így vélekedek.
Hatalmas tévedés az előttem hozzászólók bejegyzése. Béres Cseppet messze felülszárnyalja minden téren! Tudni illik a béres cseppben csak nyom elemek találhatóak addig a Templomos cseppben a nyom elemeken felül több Nobel díjas gyógynövény is megtalálható mint az Egynyári Üröm Artemisia Annua amelynek hatóanyagainak felfedezéséért 2015-ben orvosi Nobel díj járt!
Drága? Egy kiló Egynyári Üröm is 50.000 forint teának, Ebben pedig tiszta kivonat található! Nem beszélve a mandula gombáról ami benne található. Csupa csupa egészséges gyógynövény és emellett még a napi ajánlott 3000 NE D vitamin plusz alapszükséglet C vitamin + cink is megtalálható benne. Ezeket mind külön kéne össze vásárolgatni az ár messze meghaladná a templomos csepp árát. Nem beszélve a vesződségről, a cseppet könnyedén lehet reggel egyetlen mozdulattal beszedni. Én már több mint két éve szedem és nagyon jól vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!