Hogyan tudhatnám meg, hogy büdös vagyok-e?
Pedig mást nem tudsz tenni, mint megkérdezni másokat.
Nem voltál covidos? Az elég hosszú ideig elég fura dolgokat képes művelni a szaglással, lehet, hogy ezért nem érzed a büdöset. Vagy csak szimplán nem érzékeny az orrod.
Nem, nem voltam még covidos. Már nagyon régóta nem a legjobb a szaglásom(enyhe orrtengelyferdülésem van már ha ez számít), talán már nagyon kicsi korom óta nem túl jó, viszont annyira nem rossz, legtöbb szagot VISZONYLAG normálisan érzem viszont ezt az állítólagos dögszagot nem. Azt furcsálom, hogy mindig amikor ott vagyok a folyosón várunk a tanárra stb és elmennek elöttünk emberek párszor szóváteszik h "dögszag van" meg, hogy "milyen jó szaga van valakinek" "valaki besz*rt" "pöce szag van" meg párszor néhány osztálytársam is szokta mondani(nem nekem, ők is egymás között) meg olyankor kinyitják az ablakot stb.
Néha kicsit szorongok is rajta, hogy biztos én lehetek a büdös, rólam van szó, mert én nem érzem ezt a szagot mert az emberek nem érzik rendesen a saját szagukat, mit gondolhatnak rólam ez miatt. A barátaim azt mondták, hogy max annyi érződik rajtam hogy kicsit cigiszagú vagyok (nem annyira mint aki dohányzik, nagyon minimálisan) de csak amikor nem vagyok befújva,(régebben nem használtam parfümöt, onnan tudják, na meg biciklizéshez nem szoktam beparfümözni magam, de a legtöbb helyre be szoktam) viszont azt mondják dögszagú nem vagyok, nincs semmi különösebb szagom az enyhe cigiszagon kívül.(nem dohányzom viszont a szüleim igen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!