Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen csípés lehet?

Milyen csípés lehet?

Figyelt kérdés

Több mint egy hete nem múlt el, nem tűnt el a bőrömről. Korábban nem tapasztaltam ilyet csipeseknel. Eleinte élénkebb piros színű volt, mint a csípések általában. Szunyogcsipesnel nem volt nagyobb. Panaszt nem okoz. Viszont nagyon furcsa, hogy még nem tűnt el. 3 napja mélyen megvagtam a kezem, ennek már szinte nincs is nyoma, tehát nem arról van szó, h lassan regenerálódik a bőröm, és ezért nem múlt el a csípés.

[link]

2022. márc. 31. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy csípés? Mi az a kis sötétebb színű rész benne?
2022. márc. 31. 16:23
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, jó kérdés! Eleinte, amikor még jobban hasonlított csipesre, nekem úgy tűnt, mintha ott harapta volna át a rovar a bőröm, kapargattam kicsit, talán ezért néz most ki sötét csiknak, eleinte más volt.

Köszi minden ötletet.

2022. márc. 31. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:

A legtöbb rovar nem tudja átharapni a bőröd, ha mégis, azt biztosan megérzed.

Szerintem kenjed Bepanthennel vagy Neogranormonnal.

2022. márc. 31. 20:29
 4/4 A kérdező kommentje:

Reggel vettem észre, éjszaka nem ébredek fel csipesre. Most úgy néz ki élőben, mintha megégett volna, de ez kizárt. Nem okoz gondot, csak nagyon érdekel h mi lehet, mert még nem tapasztaltam olyat h sérülés ennyi idő alatt múlt volna el, ahogy írtam a kezemet mélyen megvagtam 3 napja, és mostanra szinte eltűnt a nyoma. Nagyon gyorsan eltűnnek a sebeim, kartörésem műtétje után is nagyon csodálkozott az orvos, h milyen szépen, gyorsan gyógyul a heg.

Ha valakinek van még ötlete v tapasztalt hasonló furcsaságot, és van kedve, írja meg. Köszi, jó éjt

2022. márc. 31. 22:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!