Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hol lehet panaszt benyújtani...

Hol lehet panaszt benyújtani orvosról? Kinek lehet megtenni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy értelmetlen, de ha legalább ha egyet koppintanának ak örmére, már megérné.
2022. márc. 30. 21:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

10-es, a hangfelvételt azért csináltam, mert ha sok konkrét utasíás van, nehéz megjegyezni, sajna volt már ilyen.

Te nem vagy normális, hogy a második részét le tudod így írni. Egy párkapcsolatom volt, nem szexeltem mással, és annak is rég vége volt, mikor ez bekövetkezett, nincs sem gombás, seme bakteriális, sem vírusos fertőzésem, a tenyészet is negatív lett.

Szóval a véleményed le lehet írni, de legközelebb fogalmazd meg ezt gusztustalanságok nélkül.

2022. márc. 31. 10:57
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

A "gusztustalanságokat" pont te írtad le a kórképednél és ne legyél már ennyire finnyás, ha naponta többször is ezt látod -ráadásul- saját magadon!!

"Egy párkapcsolatom volt, nem szexeltem mással"

Pont ugyanezt mondja mindenki a nemigondozóban,

mint ahogyan a börtönökben is az ártatlanok vannak a rácsok mögött.

2022. márc. 31. 11:08
 13/18 A kérdező kommentje:

Leírtam, hogy pont az std-ről küldtek urológiára, mert nem találtak semmit, pedig külsőleg és belsőleg is vettek kenetet, ráadásul elmondták, hogy amit látnak, az nem jellemző semelyik nemibetegségre.

Igen, gyakorin hazudozom magamról, mert az jó buli. Ettől még tény, egy párkapcsolatom volt, és nem szexeltem mással. Egyébként alighanem hormonális probléma lehet, mert ez az egész teljesen egyidőben indult el antidepresszáns szedésével, ami eleve belenyúl a a hímivarszervi rendszerbe is.

De mindegy, nem ez a lényeg.

2022. márc. 31. 11:14
 14/18 anonim ***** válasza:
57%

"Egyébként alighanem hormonális probléma lehet, mert ez az egész teljesen egyidőben indult el antidepresszáns szedésével, ami eleve belenyúl a a hímivarszervi rendszerbe is."

Akkor ezen el lehetne indulni.Egyébként gondoltál arra, hogy esetleg andrológust keress fel ezzel a problémával? (Az andrológus olyan, mint a nőknek a nőgyógyász/gynekológus)

2022. márc. 31. 15:35
 15/18 A kérdező kommentje:

14: az urológus nem javaslta ezt sem, de itthon utánanéztem, csak nem vagyok benne biztos, hogy mennyire különbözik ő egy utológustól. Ráadásul a régióban (Pécs) nincs is ilyen, illetve 1, de csak magánban, és az is a közeli munkatársa a mostani urológusomnak (egy megánintézmény, csak a mostani TB-s ellátással, az andrológus meg csak magánban), úgyhogy nem tudom, mennyi értelme lenne, nem védi-e az előző véleményét. 1-2 alkalmat anyagilag épp megengedhetek, de ha sokáig kéne járnom, akkor nem.

De köszönöm a választ, alighanem ezen az úton indulok el! Van valami ilyen tapasztalatod akár ismerősi rendszerben, vagy csak ajánlottad, mert eszedbe jutott?

2022. márc. 31. 15:43
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlottam, mert eszembe jutott. Meg hát annak alapján, amit leírtál. (Régi, de kiégett eü-s vagyok, ettől független próbálok segíteni, ha tudok.)
2022. márc. 31. 15:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha egy időben kezdődött az antidepresszáns szedésével, akkor talán keresd fel a pszichiátered és írass fel más fajtát.
2022. márc. 31. 16:15
 18/18 A kérdező kommentje:

16-os: köszi. :)

17-es: két hónap után abbahagytam, de a tünetek megmaradtak.

2022. márc. 31. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!