Ma bevettem a reggeli gyógyszereim(perdox és akineton) és bevettem 2 nyugtatót(1 mg) és megittam 5 hellt, lehet bajom?
Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 15:21
11/22 A kérdező kommentje:
De a papíromon nem volt hogy skizofrén vagyok
2022. márc. 30. 15:45
13/22 anonim válasza:
Egy Hell sem túl egészséges a szívnek, májnak, vesének, meg mellesleg a fogaknak. Nemhogy öt!
14/22 A kérdező kommentje:
12-es nem hinném mert nem volt rajta a papíromon
2022. márc. 30. 15:50
15/22 A kérdező kommentje:
De ettől nem lesz semmi bajom? Mert nemsokára megyünk egy teljes labor vizsgálatra meg ekg-ra
2022. márc. 30. 15:55
16/22 anonim válasza:
Annyi van a leleteden, hogy depresszió? Ez a gyógyszerezés nagyon nem annak felel meg! És két pszichiátriai gyógyszernek pont kétszer annyi mellékhatása van, mint egynek. Elégedett vagy azzal az orvossal? Mindehhez az 5 Hall 5 presszókávénak felel meg. Elég jól felkavarod szegény szervezetedet a nyugtatók és serkentők kombinálásával!
17/22 A kérdező kommentje:
Igen csak annyi van a leletemen hogy erős depresszió
2022. márc. 30. 16:00
18/22 anonim válasza:
Hát pedig nem unipoláris depresszióval kezelnek! Menj el egy másik orvoshoz.
19/22 A kérdező kommentje:
Értem...ezt még megbeszélem a családommal
2022. márc. 30. 16:05
20/22 A kérdező kommentje:
Viszont, ettől hogy még este is be kell vennem ezt a két gyógyszert nem lesz semmi bajom?
2022. márc. 30. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!