Advil és Algopyrin együtt szedhető? Lehet tőle bajom?
Figyelt kérdés
Fejfájásra az Advil szokott nekem hatni, Algypyrin nem, viszont menstruációs görcsöknél meg pont fordítva, Algopyrin Nospával hat (1 nospa forte + 2 algopyrin), Advil sehogy se. Viszont most fáj a fejem és a méhem is, ha veszek be Advilt és Algopyrint is, abból lehet probléma?
Egyiket se szedem rendszeresen
2022. márc. 27. 20:37
1/2 anonim válasza:
A dr.info interakciós vizsgámat 3-as szintre jelzi.
"A gyógyszerek között fennálló kölcsönhatás miatt ezek együttes szedése nem javasolt."
Ez még nem olyan súlyos, de 3-as szintes jelzésnél már nem ajánlott bevállalni a ezt a kombót.
(Jobb lenne keresnél valami mást, amivel egyáltalán nem kerül interakcióba.)
2/2 anonim válasza:
Én fejfájásra és menstruációs fájdalmakra is ugyanazt szedem: Drotaverin (nospa olcsó változata) és Ibumax (ibuprofent tartalmaz). Nekem ez így hat fejfájásra, kivéve ha kihányom, mikor a migrénhez jár a hányinger 😬 Persze, attól, hogy nekem hat, még nem jelenti azt, hogy neked is fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!