Mit jelent, hogy fokozatosan terheljem? Ma már sétálhatok vele az utcán? Mennyit?
Figyelt kérdés
2. án volt visszér műtétem a bal lábamon bokától egészen a felső hajlatig 16 vágásom van, amiből a fenti-lenti nagyobb a többi kicsi. 10-én voltam varratszedésen de nem az én dokim volt és sietett lényegében nem sokat tudtam tőle kérdezni, annyit mondott, hogy fokozatosan terheljem 3 hét alatt. vélemények, tapasztalatok érdekelnének2010. szept. 14. 11:35
1/1 anonim válasza:
azt jelenti, hogy ne maratonfutással kezdj. először csak kevesebbet sétálj, inkább a lakásban aztán fokozatosan többet. szerintem már mehetsz utcára, de ne sokat, amennyi jól esik. és így fokozatosan lehet többet sétálni ill olyan munkákat elvégezni, ahol állni kell(porszívózás, mosogatás). az egy helyben állás terheli meg a legjobban, így az ilyen teendőkkel csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!