Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen adagban alkalmazzam a...

Milyen adagban alkalmazzam a reparon kenőcsöt?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, 1-1,5 napja megjelent az aranyér (külső)

Milyen adagban kell nekem alkalmazni a kenőcsöt? Nem megyek orvoshoz, mivel a háziorvosom rokon és vele nem szívesen beszélnék erről. Magam szeretném megoldani ezt, ha nem segítene a kenőcs, abban az esetben fordulnék segítséghez. Valamint valaki elmondhatná az a hosszú műanyag rúd mire való. Tippem az volt rá, hogy ha valakinek belső aranyere van, akkor azzal juttassa a kenőcsöt oda, de ebben nem vagyok biztos. NORMÁLIS VÁLASZOKAT SZERETNÉK, AMIK A KÉRDÉSRE VÁLASZOLNAK, NEM PEDIG "EZEN NINCS MIT SZÉGYELNI, FORDULJ A ROKONODHOZ" FÉLE 0 INFORMÁCIÓT NYUJTÓ KOMMENTEKET.

2022. márc. 23. 18:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nehez volt kerdezo? En 2 masodperc alatt megtalaltam, de neked raadasul meg keznel is van a tajekoztato, el kene olvasni :D

2022. márc. 23. 18:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha a tájékoztatóban szerepelne, nem tettem volna fel a kérdést :) Egyébként köszönöm
2022. márc. 23. 18:21
 3/10 A kérdező kommentje:
Most látom ez ugyanaz, nem megyek vele sokra. Nem mondja milyen időközönként és nem említi pontosan milyen adagokban
2022. márc. 23. 18:23
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Az első válaszoló jól belinkelte. Írja is a kérdésedre a választ: "Ha az orvos másként nem rendeli, székelés és ülőfürdő után a végbél környékét be kell kenni, ill. a tubusra szerelhető toldalék segítségével babnyi kenőcsöt a végbélbe nyomni. Használat után a tubust a védősapkával jól le kell zárni." Itt írja, hogy mikor kell alkalmazni és hogy mennyit. Ezen nem tudom, hogy mi a nem érthető, tök jól megfogalmazza, hogy mikor mennyit. :D
2022. márc. 23. 18:27
 5/10 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező: problémát okoz a "babnyi" mennyiség értelmezése...???
2022. márc. 23. 18:37
 6/10 anonim ***** válasza:
“Kérdező: problémát okoz a "babnyi" mennyiség értelmezése...???”… Mondjuk, Babostejföl nicknévvel nem kéne gond legyen 🤣
2022. márc. 23. 19:16
 7/10 anonim ***** válasza:

#6: 🤣🤣🤣🤣🤣

Észre sem vettem, hogy mi a nickneve. 🤣

2022. márc. 23. 19:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Es meg ki is emeli, hogy ugyanaz, de nem tudja ertelmezni bazzddmeg.

Beszarok 🤣

2022. márc. 23. 19:49
 9/10 anonim ***** válasza:
8: funkcionális analfabétizmus rulez... :-/
2022. márc. 23. 19:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Jó elismerem vak voltam :D
2022. márc. 23. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!