Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyógyszer okozhat magas...

Gyógyszer okozhat magas vörösvérsejtet?

Figyelt kérdés

A történet röviden.

Fehérvérsejt szintem magasabb volt, erre kaptam gyógyszert ami lejebb is vitte az értékeket, viszont megugrott a vörösvérsejtek száma többszörösére. Eddigi laboreredményenviszonylag jók voltak, a legutóbbi is (normál értékkel 4 volt magasabb) kivéve a mostanit, amióta az antibiotikumot szedem a többszöröse lett.

Okozhatja vajon ezt a gyógyszer?

Tudom, kérdezzem meg a háziorvost, de vele se megyek sokra...

2022. márc. 23. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Az ilyesmit én biztosan nem itt kérdezném, ahol még egy esetlegesen akár orvosi, vagy szakápolói végzettséggel rendelkező szakember is laikusnak számít, hiszen az GyakoriKérdések.hu oldal a regisztráció során senkitől nem kéri el a végzettségét/-eit igazoló papírokat.

Hanem megkérdeznék pl. egy laborost, vagy azt a(z) szakorvost, aki elrendelte a vérvételt. (vagy ha esetleg magánban voltál, akkor az ottaniakat.)

A lényeg: semmiképp nem az itteni, anonim, számon semmi esetre nem kérhető emberek véleményéből próbálnék meg diagnózist felállítani.

2022. márc. 23. 15:43
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod! Persze értelek. Csak kíváncsiságból kérdeztem hátha járt már így valaki antibiotikum után.

Háziorvostól kértem labor papírt.

2022. márc. 23. 16:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Milyen gyógyszer, milyen alapbetegség, milyen további betegségek, milyen további gyógyszerek, kor, nem, kórelőzmény, kórlefolyás stb. Ezek ismerete nélkül ezt nem lehet eldönteni.
2022. márc. 23. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!