Gyógyszer okozhat magas vörösvérsejtet?
A történet röviden.
Fehérvérsejt szintem magasabb volt, erre kaptam gyógyszert ami lejebb is vitte az értékeket, viszont megugrott a vörösvérsejtek száma többszörösére. Eddigi laboreredményenviszonylag jók voltak, a legutóbbi is (normál értékkel 4 volt magasabb) kivéve a mostanit, amióta az antibiotikumot szedem a többszöröse lett.
Okozhatja vajon ezt a gyógyszer?
Tudom, kérdezzem meg a háziorvost, de vele se megyek sokra...
Az ilyesmit én biztosan nem itt kérdezném, ahol még egy esetlegesen akár orvosi, vagy szakápolói végzettséggel rendelkező szakember is laikusnak számít, hiszen az GyakoriKérdések.hu oldal a regisztráció során senkitől nem kéri el a végzettségét/-eit igazoló papírokat.
Hanem megkérdeznék pl. egy laborost, vagy azt a(z) szakorvost, aki elrendelte a vérvételt. (vagy ha esetleg magánban voltál, akkor az ottaniakat.)
A lényeg: semmiképp nem az itteni, anonim, számon semmi esetre nem kérhető emberek véleményéből próbálnék meg diagnózist felállítani.
Köszönöm válaszod! Persze értelek. Csak kíváncsiságból kérdeztem hátha járt már így valaki antibiotikum után.
Háziorvostól kértem labor papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!