Utalhatnak gyomorfekélyre az alábbi tünetek?
Pár hete diétázom, nagyon odafigyelek, hogy mit és mennyit eszem, van rajtam 30 kg. Szombat óta egyáltalán nem vagyok éhes, állandóan azt érzem, hogy tele vagyok, puffadok, gyomorszájfájdalom is jelentkezett tegnaptól. A mai reggeli szendvicsemet alig tudtam leerőszakolni a torkomon, csak a felét tudtam megenni.
Rögtön hívjam a háziorvost vagy várjak még, hátha más okozza? Lehet az életmódváltás miatti megnövekedett rostfogyasztás miatt akár?
Miket eszel egy nap?
Mennyi folyadékot iszol?
Eddig nem voltak panaszaid?
Reggelire általában magos zsömle humusszal, sonkával, zöldségekkel
Tízóraira alma, néha az sem.
Ebéd: valamilyen sovány hús, akár sertés-csirke-marha, körettel és zöldségekkel
Uzsonna: banán vagy semmi
Vacsora: változó, néha light mozzarella bazsalikommal / ugyanaz a szendvics mint reggel / rántotta 3 tojásból.
Folyadékfogyasztásom elég magas, 3 liter mindig megvan, panaszaim eddig nem voltak.
Szerintem jól csinálod!
Nem lehet, hogy nagyon rágörcsöltél a fogyásra, és azért nem érzed éhesnek magad?
Egyébként a hirtelen több rost fogyasztása okozhat panaszokat. Esetleg próbálj meg bevenni egy No-spat és Degasint.
Hú, a psziché nagyon sok mindenre képes! Szerintem próbáld meg a gyógyszert és nyugodj meg. Esetleg igyál borsmenta teát, az jó a gyomornak.
Persze, ha annyira rossz a helyzet, keresd fel az orvosod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!