Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A nyaki erek fájdalma a...

A nyaki erek fájdalma a vállon kívül hova sugárzódhat ki? És milyen mértékben?

Figyelt kérdés

nekem fájnak a nyaki ereim (sajnos sokszor tartottam a nyakam 1 helyzetben), és az érdekelne hogy a fejre (koponya hátsó, és első része) kisugárzódhat-e. Azért kérdem mert idegesít hogy fájnak a fejemen lévő erek is, és ettől néha bizsereg a fejem is. Sajnos először a legrosszabbra gondoltam(agydaganat-.-') de már persze nem gonmdolok iloyesmire.xD

Az lenne a kérdésem hogy ha ez is a nyak miatt van (vagy ha nem emiatt akkor mi?) akkor hogyan tudnám megszüntetni? 2-3 naponta szoktuk kenni Fastum géllel a nyakam, szoktam mozgatni is sokszor, meg tegnap kezdtem el aludni egy olyan párnán ami direkt a nyak miatt lett kitervezve. (nem tom hogy hívják azt a párnát)

És ez mennyi iodő múltán múlhat el?

Köszi a segítséget.:)

2010. szept. 13. 19:58
 1/6 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem odaírni ami még idegesít emiatt : melegség érzése ott ahol fáj és az ér területén. Ez is nagyon idegesít.-.-

Vmi megoldás?O.o xD

2010. szept. 13. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem írtad, hogy mennyi idős vagy. Szerintem nem a nyaki ér sugárzik szerteszét, hanem a gerinc nyaki szakaszán lehet meszesedés. És azért melegebb a fájó rész, mert a szervezeted bőséges vérellátással próbálja megjavítani önmagát. Egy nyaki röntgen, vagy nyaki ultrahang kimutatja melyik a hibás részed. Nem érdemes szenvedni vele.
2010. szept. 13. 21:12
 3/6 A kérdező kommentje:
17 vagyok. De miért alakulhatott ki? És nagyon súlyos ha nem megyek röntgenre v mire? Halálos biztos nem lehet....meggyógyul magától?
2010. szept. 13. 21:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Ha nagyon leköt vmi nem is érzem, csak azt nem értem hogy a "gerinc nyaki szakaszán" hogy jön ide a fej? és az ott lévő bőséges vérű (melegséget árasztó) erek?
2010. szept. 13. 21:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ne menj sehova. Vagy meggyógyul magától, vagy nem. 17 évesen nem szoktak fájni az erek. Nekem az az elvem, hogy áltakában tudom, mikor vagyok jól. Ha valamelyik részem eltér ettől, akkor elmegyek az orvoshoz. De Te ne tedd. És ha tudtad, hogy rosszul tartottad a fejed, akkor miért nem tartottad másként? Kényszerítettek rá?

2010. szept. 14. 14:20
 6/6 anonim ***** válasza:
én 27 vagyok,hetek óta szédülök,fáj a nyakam,ropog,néha meg belenyilal a fájdalom és nekem is meleg...ma megyek dokihoz....szóval nem feltétlenül kell ezzel szenvdeni...én próbáltam napokig kenegetni,de nem használt...
2010. szept. 24. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!