Hogyan lehetnék magasabb?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez leginkább genetika, és nem sok dolgot lehet tenni, de nincs valami ami segítene, hogy magasabb legyek? 160cm vagyok, lány. Anyum 170-171cm, apum 186cm. Bátyám is olyan 186-187cm körül van. Szóval nem alacsony a család. Nagyjából 2 éve nem növök, max 2-3cm-t nőttem az utóbbi 2 évben. Van esélye annak, hogy még növök? Kiskoromban mindig a magas gyerekek közé tartoztam, 3. voltam a tornasorban is. És most, mindenki magasabb nálam az osztályban talán 1-2 embert kivéve. Az osztálytársaim szinte mind 170cm felett vannak, én meg abban sem vagyok biztos, hogy a 160cm-t elértem. Nagyon szeretnék olyan 168cm körül lenni legalább.2022. márc. 20. 18:41
12/12 anonim válasza:
A 160 szerintem is ideális. De ha mindenáron nőni próbálsz, aludj sokat és egyél sokat, különösen fehérjét és kalciumtartalmú ételeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!