Mit csinálnak a katonanők, amikor menstruálnak? Hogyan lehet így kibírni a kiképzést ill. a bevetést?
Köszönöm az eddigi válaszokat! Csak tényleg érdekel, hogy ilyenkor hogyan oldják meg a tisztálkodást, cserét és a fájdalmakat. Azért elég nehéz lehet fájdalmak közepette döntést hozni stb.
Női katonák egyáltalán nem kerülnek háborús övezetbe? Pl: Irak, Afganisztán?
szerintem nem is a fájdalommal van a baj.Az hogy oldja meg, akinek természet adta ajándék, hogy pár napig úgy ömlik, hogy néha még a tampon+ betét is csak 1-2 órára elég.A betét meg ugye elmozdulhat, akár milyen szuper a sok mozgástól.Ja és a harcmezőn lehet látni merre jártak a női katonák, mert eldobott tamponok, betétek és vércsíkok könnyen követhetőek:-)))
Most komolyan, szerintem nagy részük fogamzásgátlót szed,a mi lerövidíti és csökkenti az erősségét is a menzesznek.
Én ápoolónő vagyok, zűrös osztályon.na ott is nehéz eljutni a wc-re és a fehér ruha sem túl előnyös ilyen helyzetben.nem beszélve a bacikról, hogy előtte alapos kézfertőtlenítés ajánlatos, és az is idő.Közben meg megy a :"nővérke, nővérke!!!"
:-)))
szerintem nem valók nők katonának, esetleg ápolónőnek.De ez lehet, hogy szakmai ártalaom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!