A SOTRET kapszulának tényleg ilyen sok rossz hatása van?
Figyelt kérdés
A bőrgyógyászom írta fel nekem, ő csak annyit mondott hogy a szájam szárazabb lesz tőle, meg persze a gyerekvállalást mondta de azt úgyse tervezem 18 évesen. Viszont olvasok itt olyanokat amik egyre ijesztőbbek, pl bőröm sérülékenyebb lesz és ezért nem ajánlott a gyantázás a kezelés alatt(hát nekem az orvos azt mondta hogy hónapokig kell szedni...), én mindig gyantázom a lábam...meg látászavar ami hirtelen jön ezért óvatosan kell vezetni. Most ezek tényleg ilyen drasztikus dolgok, vagy annyira nem gáz? Csak mondta volna az orvosom a gyantázást ha az olyan súlyos, hisz lány vagyok ugyanolyan esélyes hogy gyantázom magam mint az hogy gyereket vállalok.2010. szept. 13. 17:57
1/1 anonim válasza:
Én beszedtem egy fél éves kúrát, persze volt pár mellékhatás, de nem vészes, a bőröm gyönyörű lett és már évek teltek el azóta és még mindig az!!
Megérte beszedni, minden forintot megért!
Ha abbahagyod a szedését a mellékhatások is elmúlnak pár napon belül! :)
AJÁNLOM MINDENKINEK, AKINEK ESETLEG A DOKI EZT JAVASOLJA! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!