Itthon magyon jó a vérnyomás értékem az orvosnál kicsit magas 135 körüli értek kettő orvos is ennyit mert majdnem ugyanolyan két különböző helyen a védőnő 160 feletti vérnyomást mer 25-30 értek eltérés létezhet?
A kérdés ott van az elején,hogy hogyan lehetséges ez.Énis értem,hogy hiába bevizsgált a készülék még így sem lehet jól vérnyomást mérni itthon 125-128 szokott lenni orvosnál izgulok 130-135 szokott lenni
Vedononel 163 körül és az orvos is megjegyezte hogy nagy a kulombseg az o mérése között várandós vagyok a védőnő miatt nem szeretnének gyógyszerrel tömni igy rajta kivul két ember mer vérnyomást nekem illetve itthon is merném kell
Igen, érettségin nem hiba, ha pár helyen nincs, de hogy egy sem, az már igen. Nem írtam, hogy hibás hanem, hogy nagyon egybefolyik és nincs tartalma a szövegnek, de nem megbántani akarlak, csak akkor talán többen válaszolnának.
A vérnyomásmérő általában akkor fújja jobban fel a kelleténél a mandzsettát, ha valahol ereszt vagy rossz. Az, hogy bevizsgált, az nem jelent semmit, mert mikor volt egyrészt bevizsgálva, másrész meg valami nem stimmel, lehet kicsi a mandzsetta. Nem foglalkoznék vele, ha otthon jó az érték, panaszod meg nincs, ami a magas vérnyomásból adódik.
Az orvos kérte,hogy én mérjen a vérnyomást és havonta mutassam neki havonta ő is mérni szokta.
Az van hogy szóltam a vedononek, hogy valóban jó ez az érték, és felháborodott,illetve ő is kérte hogy neki szintén vigyem a napi 3-4x mérést, mert magas a vérnyomásom szerinte, még az orvos szerint nem az. Kérdem ha a védőnő nem orvos mi köze ehhez? Lebeszelt a magnézium szedeserol is az orvos kérdezte szedek e mondom nem és kiderült hogy azt ugyanúgy kene szednem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!