2 oltásom van. Ha ezektől nem lett bajom akkor a 3.-tól sem lesz? Pfizerről lenne szó.
Figyelt kérdés
2022. márc. 16. 12:58
1/14 anonim válasza:
Nekem se lett bajom. 3 Pfizer megvan
3/14 anonim válasza:
Simán lehet. Én 2 Sinopharm után a Pfizertől elájultam.
4/14 anonim válasza:
2 Szputnyik után a 3. Pfizer totál álmatlanságot okozott, 1 hónap küzdelem és totál kimerültség, majd most 2 hónapja altató:-(((
5/14 anonim válasza:
Ha kell, ha nem, mindenki az oltásra fogja minden tünetét, betegségét, ami oltás után X idővel jelent meg. Ezek nagy része ráadásul placebo hatással létrejött, pszichés eredetű tünet. Nekem és a többi egészségügyi dolgozó ismerősömnek "érdekes módon" semmi baja nem lett 3 oltástól. Akik nem eü-s ismerőseim és eleve ódzkodtak az oltástól, azoknak pedig "érdekes módon" minden bajuk lett az oltástól.
6/14 anonim válasza:
Nos képzeld el önként és dalolva oltattam magam, és azóta megjártam az ország egyik legjobb alvásszakértő neurológusát, most pedig pszichiáternél vagyok és láss csodát...egyik sem vetette el, hogy az oltás okozott zavart. Mert hogy nem vagyok pszichés beteg, de majd az lettem a kimerültségtől. 4-es vagyok.
7/14 anonim válasza:
Csak egy kérdés. Miért vannak lepontozva itt azok akik a saját példájukat írták le és gondot okozott nekik az oltás? Nekem pajzsmirigy gondokat okozott és ha lepontoztok ha nem ez attól még így van. Szerintem feleslegesen veszed fel a harmadikat.
8/14 anonim válasza:
Ugyan...hagyd...ez egy komolytalan fórum ahol ezzel szórakoznak egyesek. Sokszor meg is bánom, hogy beírok.
9/14 anonim válasza:
Röviden: De lehet, mint akármelyik másiktól. A kérdés, hogyan fog reagálni a szervezet rá.
Aki itt EÜ-snek adja ki magát, tulajdonképp javarészt valami kamukázó kisgyerek, semmi más. Oltásfanatikus. Nekem is vannak közeli EÜ-s ismerőseim, nem szívesen adatta be kb. senki sem. És igen, van akinél gondot okozott és okoz azóta is. Ez van. Ahány szervezet, annyiféle reakció lehet. Van, akinél semmi (vagy látszólag semmi), van aki meg átvitt értelemben megjárja a poklot is.
10/14 anonim válasza:
Érdekes, az oltasellenesek lepontoznak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!