Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a teendő, ha vonaton nem...

Mi a teendő, ha vonaton nem működik a wc, viszont a vonat sem áll meg hosszú ideig?

Figyelt kérdés

Próbáltam bejutni, de zárva van. Nincs bent senki szóval gondolom lezárták. Kalauzt nem találok.

Most keresztbe tett lábakkal várok és nagyon nem tudom mi legyen.

(Egy kétségbeesett kolis lány)

2022. márc. 14. 21:09
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:
Nyugodjatok meg ,van ilyen én is utaztam azon a szerelvényen nem egyszer,én már felkészülve egy másfél literes műanyag üveggel megyek,hogy ha kell csak slicc lehúzva aztán mehet a menet
2022. márc. 15. 01:00
 32/39 anonim ***** válasza:
33%
Sopronból biztosan, hogy nem 1 db Flirt megy IC-ként.
2022. márc. 15. 19:54
 33/39 anonim ***** válasza:
Akkor 2 b..g. Tökmindegy, úgysem tud átmenni menet közben :D
2022. márc. 15. 20:29
 34/39 anonim ***** válasza:
49%

33.

Több helyen is megáll. És minden IC átjárható kocsikból van.

2022. márc. 15. 21:45
 35/39 anonim ***** válasza:
Hasmenés volt, vagy sima szilárd kaki ami nagy ingerrel akart távozni?
2022. márc. 15. 22:15
 36/39 anonim ***** válasza:

#32, ősz óta a menetrendben van egy vonat, ami csak vasárnapi közlekedési rendben közlekedik, a 1941-es Expressz vagy InterRégió vonat, ez 20:21-kor indul Sopronból 1 db Flirttel (a régebbi változattal (415)),és IC megállási rend szerint közlekedik a Délibe.

De ez tegnap nem közlekedett, és tudtommal a Railjetet sem pótolták Flirttel, valami nem tiszta itt nekem.

2022. márc. 15. 22:40
 37/39 anonim ***** válasza:
66%

"minden IC átjárható kocsikból van"

Ha Flirt akkor is?

Van olyan "IC" is ami Flirt.

Hozzáteszem a csaj mondta, hogy IC, ezért is tettem zárójelbe. Lehet hogy nem is az... egy kollégista kiscsajnok ami nem áll meg minden bokorban, és nem posta Bhv az már IC.

De ahogy nézegetem a kérdés kiírásának és válaszainak idejét, azt kell mondjam: át lettetek b..va! Nem írhatta vonatról a a válaszokat, mert akkoriban nincs már vonat Budapestre.

Csak egy szokásos gyerekes troll.

2022. márc. 15. 23:18
 38/39 anonim ***** válasza:
50%

Na igen, annyira kellett neki vécére menni, hogy a kérdés kiírása után 40 perccel még mindig a kallert kereste, mire egy belsősnek tűnő kolléga rákérdezett a járatra mint aki esetleg intézkedni tud az ügyben, a "kolis lány" erre hogy-hogy nem, azonnal megtalálta a kalauzt sőt már bent is ült a vécén.. :)

kb itt lett világos, hogy a kérdés kamu. De az is gyanús volt, hogy keresztbe tett lábakkal tartja vissza a kulát.. normál esetben azért ez sem annyira jellemző..

2022. márc. 15. 23:46
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Meg egy kolis minek utazik vissza hétfőn, mikor kedd még szünnap?
2022. márc. 16. 08:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!