Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem bírom elviselni az emberek...

Nem bírom elviselni az embereket. Mit lehetne csinálni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen képtelen vagyok elviselni az embereket, mivel valamilyen oknál fogva felidegesít, feszültté tesz már a jelenlétük is. Már régebben is jelen volt, viszont most már ott tartok, hogy az édesanyukámat sem bírom elviselni, max.1 óráig. Nem bírok emberek között lenni,mert rosszul vagyok tőlük. Régebben sem voltam egy 'társasági' ember, viszont sokkal jobban kezeltem ezt. Semelyik nemmel nem vagyok képes 5 percnél tovább beszélgetni,és már a barátaim is nagyon zavaróak voltak, tehát szépen, lassan megszűntettem a kapcsolatot velük. Mihez tudnék kezdeni, mikor nem bírom elviselni az embereket?
2022. márc. 14. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Már ketten vagyunk, alapítsuk meg az Embereket Utálók Klubját.
2022. márc. 14. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
A többségüket én sem bírom elviselni.
2022. márc. 14. 14:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Őszintén,egy kis megnyugvást érzek afelől, hogy nem vagyok egyedül.
2022. márc. 14. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Én is utálom az embereket. Van pár jófej, nem azt mondom, hogy mind egy idióta. Viszont nekem is egy idő után sok lesz a velük töltött idő, kell az egyedüllét. Egyébként én azóta utálom jobban őket, mióta van net, és látom, hogy miket gondolnak.. előtte is kicsit magamnak való voltam, de nem ennyire. Ennyi gonoszság és rosszindulat, ami némelyik emberben van.. borzasztó.
2022. márc. 14. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban. Ha lehet, akkor minimalizálom a kontaktusokat. Családdal, barátokkal, párommal elvagyok de alapvetően nem igazán van ingerenciám semmiféle egyéb kontaktusra. A munkahelyi is zavarni tud. Elviselem. Igazából ha maga a közeg jó, nem baszogatnak meg ilyesmi akkor nincs bajom de attól még az érzés meg van bennem. :D

Ha egymagam vagyok a szobában, sötétben, gép+net, teljesen elég a legtöbb esetben. Szeretek kimozdulni de azt is általában egymagam, néha elmegy 1-1 társasági kimozdulás de nincs igazán igényem rá. :D Úgyhogy megértelek.

Viszont azért alapvetően teljesen elzárkózni sem jó, érdemes magadban valamit "javítani" ezen. Meg kell keresni, hogy mi annak az oka, hogy egyáltalán senkit, szinte semennyi időre nem tudsz elviselni. Azért 1-1 családtag meg pár barát nem árt. Nyilván a barátokból olyat, akit tényleg barátnak lehet tekinteni.

2022. márc. 14. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!