Arcon levő ekcéma?
Az orvosod csak az ekcéma meglétéig írt fel krémet?
Én is küzdök az ekcémával, nekem a szteroidos krémek után mindig írnak fel olyat is, ami már vény nélküli, ez segíti a tünetmentes időszak kinyújtását. Nekem jelenleg Alsol van itthon, abszolút jól működik
4!
Mint mondtam, miután levitte a csúnya részeket a szteroidos kenőcs, utána szoktam ezzel kenni. Ilyenkor már nincs semmi vérző, gennyedző seb ;)
Szia! Nekem krónikus nagy kiterjedésű ekcémám volt, most is kitud jönni, de én a magam kerestem meg a legmegfelelőbb krémet, olajat, ami segít. Voltam orvosnál, de rosszul diagnosztizált (külföldi volt), és egy más bőrbetegségre adott krémet (3 alkalommal), ami miatt mindkét oldalon piros folt van emlékként, kimarta bőröm a 3 különféle krém. Azóta szépen rendbejött az arcbőröm, de a foltok megmaradtak. Már nem kell használnom pirosítót.
Nekem a 100% jojoba olaj, ami segít. Minden reggel és este vékonyan bekenem vele az arcom, rá az arckrém. Az arctisztítás nagyon fontos! És a szauna!!!! Elképesztően sokat segített az ekcémámnak. Nagyon szép a bőröm a pirosfoltok ellenére. A jojoba olaj gyógyító erejét itt olvastam valahol a gyakorin. Örök hála az illetőnek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!