Miért zúg a fülem évek óta?
Figyelt kérdés
Kb. 4 éve, néha egész halk, de pl stressz vagy erős hanghatásra hangosabb, ill ha víz megy bele. Voltam már néhány orvosnál, hallásvizsgálaton is de semmi.2022. márc. 12. 16:32
1/2 anonim válasza:
A hallás vizsgálatból csak a hallás minőségét állapították meg.
Ezzel nagyon előbbre nem is jutottál.
Nagyon sok ember van így ,egyenlőre itt el is akadt az orvos tudomány .Sok mindenre gondolnak,adnak is különféle gyógyszereket,melyek változást nem nagyon hoznak.Vigaszul annyit mondhatnak,meg kell tanulni ezzel élni.
2/2 anonim válasza:
Nekem azóta zúg, amióta elterjedtek a mobiltelefonok. Már beletörődtem, hogy így fogom leélni az életem. (Voltam szakorvosnál, nem tudott segíteni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!