Egy nap alkohol nélkül? Lehetséges?
Figyelt kérdés
Már több kb 5 éve minden nap 6-8 liter sört iszok. Néha 10 fölé is megyek hétvégente. El sem tudom képzelni mi lenne ha nem innák, mert ha csak 3-4 órát kihagyok már ideges leszek. Viszont jövő héten egy napig nem lenne szabad innom. Ezzel az a baj hogy lehet hogy az idegességen kívül elvonásom is lesz. Hogy bírjak ki egy napot?2022. márc. 12. 12:24
1/13 anonim válasza:
Úgyhogy megkeresel egy szakembert aki segít ebben,magadtól nagyon nehéz leszokni,mert ha egy napot ki bírod vagy többet,egy bizonyos idő után úgyis vissza szoksz
2/13 anonim válasza:
Mondd le a programot, úgyse fogod kibírni, alkoholista vagy, segítség nélkül nem fogsz csak úgy 1 napot kibírni.
3/13 anonim válasza:
Ezt most picit nehez elhinni, mert 9 liter sor egy napra nagyjabol 8100 forint. Es ez 27 db 330ml-es sort jelent egy nap.
8100*30 = 243 000 forint egy honapban, ami csak sorre megy.
En nem tudom milyen melod van, hogy ennyire megfizetnek ugy hogy kb. egesz nap be vagy allva sorrel, meg viszed a melohelyre a karton sort, vagy nemtom mibe viszed? Mert naponta 27 db sort venni...
4/13 anonim válasza:
Nyilván a legocskabb 200ftos fel litereset issza es maris csak napi 3000be faj. Az 1,5 2doboz cigi. Sokan szivnak ennyit, szal anyagilag azert nem lehetetlen..
5/13 A kérdező kommentje:
Nem lehet valahogy elkerülni az elvonást? Valami gyógyszer? Vagy ha beszedek egy csomó nyugtatüt?
2022. márc. 12. 13:04
6/13 A kérdező kommentje:
Kőbányait iszok. 210 a dobozos, és 740 a két literes. Nem olcsó, de másképp nem tudok működni.
2022. márc. 12. 13:05
7/13 anonim válasza:
De melyik munkahely ad fizetést arra, hogy állandóan részeg vagy?
8/13 A kérdező kommentje:
Semelyik, mivel nem dolgozok
2022. márc. 12. 13:13
9/13 anonim válasza:
És akkor honnan a bánatból van havi 90k-d minimum piára?
10/13 anonim válasza:
Súlyos alkoholista vagy, nagyon rosszul leszel, ha kihagysz egy napot. A delirium tremesbe bele is lehet halni. Vannak gyógyszerek az elvonási tünetekre, de orvosi felügyelet kell, nem csak bekapkodni valamit ész nélkül. Egyébként nagyon irigyellek. Nem dolgozol, mégis sok pénzed van, és mindig be vagy állva. Én dolgozok, józan vagyok, mégsincs pénzem. Szeretném tudni, hogy mi a titkod, miből fedezed a szenvedélybetegségedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!