Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy szívinfarktuso...

Lehetséges hogy szívinfarktusom legyen?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, nem vagyok elhízva, nem dohányzom, nem magas a vérnyomásom se a koleszterintem illetve a családunkban még senkit sem ért tudomásom szerint szívroham. Viszont nagyon keveset mozgok és rengeteget stresszelek.

A problémám pedig az, hogy igen pánikbeteg vagyok amire szedek nyugtatót, de így is állandóan szívrohamra vagy szívroham előtti állapotra hasonlító tüneteim vannak az elmúlt egy hétben. Lehetséges igy hogy valóban baj legyen? Vagy csak képzelem az egészet?

2022. febr. 28. 17:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor rossz a gyógyszerezésed, ha nem ér semmit. Mit szedsz? Menj pszichológushoz. Nem lehetséges, hogy infarktusod legyen, pánikbeteg vagy!
2022. febr. 28. 17:56
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen tudom hogy az vagyok de olyan kellemetlen fájdalmaim vannak mostanába hogy félek, hogy más is van a háttérbe

Egyébként frontint szedek

2022. febr. 28. 17:58
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Mondd az orvosnak, hogy nem használ.
2022. febr. 28. 18:03
 4/9 A kérdező kommentje:
De akkor nem valoszínű hogy a közeljövőben szívrohamom lenne? Csak mert tényleg folyton olyasmi erzéseim vannak és pláne igy hogy a pánikbetegségem elvileg kezelve van, nagyon ijesztő
2022. febr. 28. 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, és a pánikbetegséged rosszul van kezelve, mert semmit nem ér. De pszichológus is kell mellé.
2022. febr. 28. 19:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy ilyen fiatalon szívrohamod legyen, ha csak nincsen valami genetikai oka (familiáris hiperkoleszterinémia, egy nagyon ritka genetikai betegség eseté lehet fiatalon szívinfarktus, de akkor a családban is lett volna rá eset, hogy 30 év alatt valaki szívinfarktust kap)

Ha diagnosztizálva vagy pánikbetegséggel, akkor az a probléma.

2022. márc. 2. 11:29
 7/9 Blue Child ***** válasza:
0%
10 évesen is lehet kapni.
2022. márc. 2. 19:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudom. Nem ez volt a kérdésem
2022. márc. 2. 20:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta?
2023. szept. 3. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!