Favipavir gyógyszer betegtàjèkoztatójàt miért nem lehet megtalàlni az interneten, mint màs gyógyszerekét?
Figyelt kérdés
Felírtàk, de nem mertem kivàltani, mert azt hallottam róla, hogy nagyon erős gyógyszer, ès tartok a mellèkhatàsaitól, ès fülzúgàsom is van, amire hatással lehetnek az ilyen erős gyógyszerek. Emiatt szerettem volna elolvasni a betegtàjèkoztatójât.
Előre is köszönöm!
2022. febr. 26. 08:20
1/7 anonim válasza:
Mert béna és buta vagy.
Le se tudod írni a nevét, így esélytelen megtalálnod, pedig fent van. És simán felülbírálod ennyi ésszel az orvost...
2/7 A kérdező kommentje:
Jól van, akkor FaviPIravir, de akkor sincsen fent rendes tájékoztatója, mint a többi gyógyszernek...
2022. febr. 26. 08:40
5/7 anonim válasza:
Egyebkent a dobozaban is benne van.
6/7 anonim válasza:
5, ahhoz ki kellene váltania, de hát ugye ő okosabb annál... csak azt nem értem, minek ment orvoshoz.
7/7 A kérdező kommentje:
4-es:köszi, ezt megtalàltam, de valami miatt nem nyitja meg a file-t. De akkor majd megpróbàlom számítógépről, hátha..
2022. febr. 26. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!