Mikor hat a szűztea kapszula?
Figyelt kérdés
19:00-kor bevettem két darabot a szűztea kapszulából, a simát, nem a fortét. Mikorra várható a hatása? Merjek lefeküdni aludni? Tapasztalatok esetleg? :)2022. febr. 25. 19:24
1/6 anonim válasza:
Én szedtem, és rájöttem valamire... Ne alapozz arra, másnak mikor, mert az másik test, másképp működik. Tapasztald ki magadnak, menyni idő kell a kapszulának.
Nekem pl 0,5-1 nap, de amikor első kapszulát veszem be X idő után, akkor pár óra. Nagyon változó...
2/6 anonim válasza:
Nem fogsz besz@rni, ha jön az inger felébredsz:DDD
3/6 anonim válasza:
Ez egyéni érzékenységtől függ, lehet, hogy rád semmilyen hatása nem lesz.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! :D
2022. febr. 25. 19:37
5/6 anonim válasza:
Teával próbálkozz, az sokkal hatásosabb, az íze megszokást igényel. Reggel mikor otthon tudsz maradni lehúzol egy adagot éhgyomorra és meglátod. Ahogy írják mindenkire máshogy hat, van akinek semmi, vagy csak fél nap.
6/6 A kérdező kommentje:
Helyzetjelentés: éjfél után bevettem még egyet. Hajban felkeltem, mert csikart a hasam, de semmi vészes nem volt volt. Most ismét 6:30kor, na, szerintem egy hétig fosni fogok😵💫
2022. febr. 26. 06:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!