Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Karzsibbadás munkától. Mit...

Karzsibbadás munkától. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mivel beteg vagyok és szellemileg nehéz felfogású, szülők hanyagsága miatt nem jutottam többre, mint a fizikai munka. Egyeful külföldön próbálok gyűjteni lakásra, de az egészségem egyre rosszabb. Zsibbad a kezem egész éjjel és délelőtt. Fizikai munkát végzek. Először konyhai, majd takarítás hotelben. Most üzemi takarítás, de most is zsibbad. Pár nap munkaszüneti után javul ,de nem lehet az ,hogy nem dolgozok. Milyen jellegű munkát keressek? Nincs más lehetőség, csak a betanított munka. Albérlet mellett, mivel nincs otthonom, nem tudok rgyeful tovább lépni.
2022. febr. 24. 08:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Fordulj orvoshoz.
2022. febr. 24. 08:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit csinálni. Masik munkákat ajánl vagy gyógyszer.
2022. febr. 24. 09:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

vagyonpr tanfolyam 100 ezer. 2 hónap alatt elvégzed. uténa csak bent kell ülni.

fizetés kb 160 netto de nem nehéz munka.

2022. febr. 24. 09:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Albérletet hogyan fizetek annyiból?
2022. febr. 24. 09:26
 5/6 anonim ***** válasza:
akkor menj el könyvelői tanfolyamra
2022. febr. 24. 10:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy az agyaddal vagy a testeddel dolgozol. Vagy dokihoz mész és kiiratod magad. Vagy segélyre mesz vagy megnyered a lottót vagy eltart valaki. Ennél sokkal több verzió nincs.
2022. febr. 24. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!