Mikor lesz már vége ennek a maszk szezonnak?
"Üzletben dolgozom, és ha a kedves vásárlón nincs maszk, minket basznak meg"
Csak akkor, ha kiszolgáljátok a maszk nélküli vevőt, ergo csak a kasszánál van jogotok feltetetni bárkivel a maszkot.
12.
Mert csak a kasszánál van kiszolgálás?
14.
Az lehet, de a maszkot feltetetni akkor is a bejáratnál van joguk. Gondolod, aki bemegy melegedni félórára vásárlás nélkül, arra nincs joguk rászólni, csak aki majd odaállít a pénztárhoz is 2 kifliért? A maszkolás a belépésre vonatkozik.
16.
Téged sem az eszedért szeretnek, ugye?
A szó, amit keresel, az a fizetés. A vásárlás abból áll, hogy bemegyek, berakom a kosárba, ami kell és megyek kifizetni a pénztárhoz. Én sehol sem láttam olyat, hogy a tömegek maszk nélkül végigmászkálnak a sparban a sorok között a kocsival maszk nélkül, aztán, amikor odaérnek a pénztárhoz, akkor mindenki felteszi a maszkot, lol.
Szerintem ne égesd magad még jobban a tudatlanságoddal.
A vásárolni szó ezt jelenti: "Tulajdonként megszerez egy eladó árut vagy más dolgot pénz vagy más érték ellenében; vesz." [link]
Tehát, amíg nem fizet valaki, addig nem vesz semmit, nem vásárol, hanem nézelődik, összekészíti az árut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!