Mitől lehetnek fehér foltok a kezeken a körmeimen? Hogy rendeződött, mitől tűntek el a fehér foltok nálad a körmökön?
Olvastam minden-félét ezzel kapcsoltban már. A házi orvosnak is megmutattam már régebben azt mondta ne törődjek vele semmi problémát nem jelent.
Pedig a bőrön pl. a pattanások sem azért jelennek meg mert minden oké és a lehető legnagyobb rendben van a szervezetben.
Amióta az eszemet tudom jelennek meg mindig fehér foltok a körmömön, hol jobban, hol kevésbé de olyan nem volt még, hogy ne lett volna egyik körmömön sem egyáltalán.
Ilyen jellegű kinézetre a foltok nálam: [link]
Lábkörmökön nincsenek foltok nálam.
A Második kérdésem ami igazán érdekel!
Nekem mindig is voltak, de az arcom miatt (pattanások) kipróbáltam a Biovanne-t, ami ugye bőr/köröm/haj "vitamin".
Azóta mindkét "probléma" jelentősen rendeződött nálam, ha nagyon zavarnak a pötyik, akkor egy kúrát neked is megéri szerintem megcsinálni. Engem sosem zavarták egyébként, mert ettől függetlenül is erős, nagy körmeim vannak.
#3 A "jelentősen rendeződött" nálad alatt mit értsek? Eltűntek teljesen a foltok az összes körmödről vagy csak szinte teljesen? Vagy csak a pattanások teljesen vagy kicsit ez is az is? ...
Írjál lécíves konkrétumot teljesen.
Persze "megszoktam" annyira nem zavar esztétikailag. Az viszont zavar, hogy valami nem "kerek a szervezetben" és ezek a jelek erre utalnak.
Fehér foltok teljesen eltűntek.
A pattanásaim jó része is eltűnt, miteszerek és kisebbek maradtak, de egyáltalán nem szembetűnőek úgy mint korábban.
Plusz azok a fajták is eltűntek teljesen, amelyek hetekig húzódnak, fájnak kivezetés nélkül, talán 1-1 van, amikor a ciklusom olyan pontján vagyok. Plusz emiatt szinte majdnem minden kenceficét el tudtam hagyni, egyedül a hidratáló krémemet használom már.
Őszintén nem hittem volna, hogy pont ez beválik, mert pl az acneminum egyáltalán nem okozott jelentős változást.
#5 Mennyi időt ért el nálad ez időben mire eltűntek a foltok. Nyilván ha nem jelentkeznek új foltok ami korábban keletkezik az csak akkor múlik el amikor már kenőt.
Lehet teszek próbát igen.
#2 Nálad mi segített? Amit írtál ilyen "Nesze semmi fogd meg jól" válasz.
Konkrétumok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!