Fülsípolás a semmiből?
Figyelt kérdés
Ültem a moziban és egyszer csak , mintha eltűnt volna a hang , majd a jobb fülem elkezdett sípolni, ami 5-10 mp ig tartott.2022. febr. 20. 19:15
1/4 anonim válasza:
Én nem nevezném a semmiből jöttnek, mivel a túl hangos zaj, zene, - amibe beletartozhat a mozi is - túl terheli a VIII-as halló agyideget, és az ilyenkor így reagál. Esetleg emelkedhetett hirtelen a vérnyomásod, az is tud ilyen tünetet produkálni.
2/4 anonim válasza:
nálam is elő szokott ez a hirtelen dolog jönni, pont ugyanúgy ahogy leírtad, nekem kicsit emelkedett vérnyomásom van, érdemes lenne ránézni a tiedre is pár alkalommal
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , néztem a vérnyomásom többször is és hála istennek teljesen jó. Meg volt ilyen fülsípolás máskor is , utána is néztem és jó volt . :)
2022. febr. 25. 10:32
4/4 anonim válasza:
Attól lehet, hogy a füled más sok zajterhelést kapott. A sípolást komolyan kell venni, mert a hallás erőteljes csökkenéseét okozhatja. A következőt kell tenni, és ez hatásos: befogod a füled és hallgatod a hallott hangot. Ilyenkor azonnal csökken és megszűnik a sipolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!