Van vmi praktika hogy ne gyulladjon be a lábujjam acélbetétes bakancs miatt?
Ja, az hogy nem hordod napi 4 óránál többet!
Benne van elviléeg az öszesnek a leírásában, hogy mennyit viselhető.
Én vagyonőr vagyok aztán a régebbi helyeimen is elvárták, úgyhogy már egyik nagylábujjamon sem jó a köröm, az egyiken konkrétan fele hiányzik, a másikon meg torz maradt és műtötték is.
Mostani munkahelyemen szarom le és papucsba vagyok amikor mindenki hazament.
Előző vagyok még annyi praktikát tudok neked javasolni, hogy közvetlenül a sebre raklál egy kisebb csíknyi nedves törlőkendő darabot, tekerd be alufóliával és aztán azt is celluxxal épp, hogy ne szorosra, de azért a zoknival se lehessen lerántani.
Az eljárás neve "párakötés" a lényege, hogy az aerob genykeltő baktériumokat "kifőzöd".
Fürdésnél lehetőleg ne legyen vizes, másnapra meg fog szűnni a fájdalom 3-4 nap múlva teljesen lemegy a gyulladás róla, és vissza fog húzódni a benőtt bőr annyira, hogy ki fogod tudni bányászni belőle a körömszilánkot ami szúrja vagy a begyűrődött bőrkeményedést amitől begyulladt.
Ha nem akarod magadat műteni akkor elmehetsz vele a manikűröshöz is, meg fogja oldani. Csak a gyulladást szedd le róla, különben be fogsz carni ha hozzányúlnak...
Első voltam, jobbulást!
Az acélbetétes bakancsra az esetek 99%-ban semmi szükség, de legalább az esetek 99%-ában pusztán csak a viselése sérülést okoz. Valami idióta kitalálta egyszer az íróasztal mögül, aztán senki nem meri a valóságban megvizsgálni a dolgot, mert hát jaj-jaj, hogy nézne ki, ha egy ilyen marha fontos biztonsági dolgot eltörölnének?
Lásd még: ész nélkül fehér munkavédelmi tökfödő viselése még akkor is, ha egyáltalán semmi nincs fél méternél magasabban vagy a láthatósági mellényben a réten füvet kaszáló közmunkások. Mert adjunk a külsőségekre, még ha értelme 0 is, valamivel a munkavédelmis semittevőknek is foglalkozniuk kell a heti 40 órájukban.
Nem tudom, hogy helyesek-e az információim, de egy ismerősömnek szintén kellett hordania acélbetétes cipőt a munkahelyén és úgy rémlik, hogy azt mondta, hogy ha valaki visz orvosi igazolást, akkor eltekinthetnek a hordásától. Szerintem neked biztosan adna az orvos igazolást és felmentést az acélbetétes cipő hordása alól. Érdemes lenne rákérdezned, hogy nálatok létezik-e ilyen szabály.
Jó lenne, ha megírnád, hogy mire jutottál. Másoknak is segíthet a tapasztalatod.
Szép napot kívánok mindenkinek! 🌞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!