Leutaztunk a haverokkal egy helyre, ahol lesz egy "buli" ahova kell a védettségi kártya. Na mármost az van nálam, elhoztam... Viszont ezek után mi a teendő ?
Az a bökkenő, hogy a védettségi azért van feltétlen nálam, mert azt direkt a farzsebembe raktam.
A többi iratot meg a táskámba.
De most látom, hogy nem jó táskámat hoztam el, vagy a melós táskámba rakta minden igazolványomat.
Eddig nem nagyon jártam olyan helyeken ahol kérték volna a védettségit, és most nem tudom, hogy egyebet kell-e felmutatni a belépéskor...
Mert most több mint 2 óra útra vagyok a lakhelyemtől, úgyhogy eddig úgy néz ki, hogy nemigen tudnám azt megoldani, hogy vissza megyek érte.
Lehet ebből valami probléma a belépéskor ?
Nem hiszem el, hogy sikerült otthon hagyni minden iratomat!
Eddig sosem fordult elő ilyen, még suliban sem hiányzott soha füzet vagy könyv. És még a legrövidebb útra (2 perc séta a boltig) is elviszem az irataimat.
És ezzel a védettségi kártyával még nem volt dolgom.
Valaki ?
Azért be tudok menni ? :/
Köszi a válaszokat!
Van ügyfélkapud?
Ott esetleg megmutatnád az oltást vagy az uniós igazolványt.
Az a baj, hogyha kerik rendesen a kartyat, akkor kell a szemelyi is hozza, tehat innentol kezdve kb mindegy, hogy az alkalmazast hasznalod-e vagy sem.
Hat majd meglatjatok, lehet nem engednek igy be.
PErsze, pontozzál csak le :D
Ha a rendőr megállít, és nincs hivatalos papírod, abból ejnye-bejnye lesz. Simán be is vitethet, míg nem igazolják, hogy te vagy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!