Miért nem gyógyulnak a sebeim?
Figyelt kérdés
Egy ideje az van, hogy bármilyen sérülést szenvedek el (horzsolás vágás)nem gyógyulnak be teljesen hanem hegek maradnak. Ez mitől lehet?2010. szept. 10. 23:30
1/5 anonim válasza:
Ez így kevés infó, de pl. cukorbetegeknek is nehezen gyógyulnak a sérülések,sebek.
2/5 A kérdező kommentje:
Tudtommal nem vagyok cukorbeteg.
2010. szept. 11. 13:02
3/5 anonim válasza:
Azért nem ártana megnézetned a cukrodat. A cukorbetegség igen alattomos; nemcsak, hogy nem fáj, hanem eleinte csak apró jelek utalnak rá. Lehet, hogy nálad a sebgyógyulás az első tünet.
Egy másik kérdés: mostanában többet kell innod, mint régebben?
4/5 A kérdező kommentje:
Mindig is sokat tudtam inni, úgyhogy nem igen veszek észre változást, de szerintem nem, megiszom a magam 2 literét napi átlagban.
2010. szept. 12. 16:38
5/5 A kérdező kommentje:
Bocs nem átlagba, hanem minimum.
2010. szept. 12. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!