Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Jár táppénz covid kontaktként?

Jár táppénz covid kontaktként?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kislányom covidos lett így karanténba kerültünk.Íhy egy hétig táppénzen voltam.Táppénzes papírt be is adtam a munka helyre. A bér pappíromon viszont nem szerepel rajta. Csak annyi,hogy biztosítás szüneteltetése 7 napig. Kérdésem az lenne,hogy lehetséges az,hogy nem fizetnek így táppénzt? Előre is köszönöm.

2022. febr. 10. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Na, tuti rlb-vel számfejtenek, évek óta könyörgök, hogy ne ez jelenjen meg, mert nem szünetel a biztosítás...

Igen, ha kieső időnként rögzítették, ez jelenik meg, nyilván nem kifizetőhely, a táppénzt nem tőlük kapod.

2022. febr. 10. 18:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom,hogy az első 2 hetet azt a munkáltató fizeti.
2022. febr. 10. 18:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hatóságilag elrendelt karantén esetén 7-es kód szerepel a papíron, ilyenkor az első naptól táppénz jár, nem betegszabadság.
2022. febr. 10. 18:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Se táppénz se beteg szabadság nincs. Mindegyik megjelölése rublikában 0 van. Csak a biztosítás szüneteltetése 7 nap.
2022. febr. 10. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezt inkább a bérszámfejtőtől kérdezd, hogy miért az van a papíron. Táppénz jár.
2022. febr. 10. 18:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha nem kifizetőhely, nem szerepelhet rajta tp, mert nem ők számfejtik.

Kérdező, van olyan a lap alján, hogy a program jogos használója xy?

2022. febr. 10. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!