Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Plazmát egyszerre több helyen...

Plazmát egyszerre több helyen is adhatok?

Figyelt kérdés
Kiszeretnék próbálni több helyet is,melyk milyen.
2022. febr. 10. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Nyugodtan mehetsz több helyre is, de két donáció között várd ki a minimum megadott pihenőt a saját egészséged érdekében.

Tapasztalat, hogy egy cég nincs tisztában azzal, hogy te aznap már máshol adtál plazmát.

2022. febr. 10. 13:45
 2/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem érdemes a pihenőidőn belül menni újra, sőt nem is érdemes gyakran. Mondjuk nem értem miért mennél több helyre,egy miért nem jó.
2022. febr. 10. 14:57
 3/9 A kérdező kommentje:

ma 13:45

"egy cég nincs tisztában azzal"

de a tű szúrásnyomokat azt látják azt nemtudom titkolni.

2022. febr. 10. 15:47
 4/9 A kérdező kommentje:

ma 14:57

" miért mennél több helyre,egy miért nem jó."

Azért mert ahova jár az ember mindig csak 9 ezret adnak,egy új helyen meg első alkalomal meg 34 ezret,nem mindegy.

2022. febr. 10. 15:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Én csak "saját" tapasztalatot írtam le. Ismerősöm volt már egy nap két helyen plazmát adni, sikerült.

Az első alkalmas bónuszt meg nyugodtan felveheted mindenhol, semmi sem korlátoz benne. 2. válaszolóval csak arra próbáltuk felhívni a figyelmed, hogy ezt nem pihenőidőn belül érdemes.

-1.-

2022. febr. 10. 15:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Ja hát értem,én sem vagyok a magam ellensége,egy nap sosem mennék kétszer az biztos,illetve 1 hetet mindig megvárom és utána adok megint,igy az egézséges..
2022. febr. 10. 16:02
 7/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Oké, ez a te dolgod, ebbe mi nem szólunk bele, csak nem értettem miért akarsz több helyre menni, de oké így. Elvileg lehet menni.
2022. febr. 10. 16:40
 8/9 A kérdező kommentje:

ma 16:40

" miért akarsz több helyre menni"

csak egyszer megyek az első jutatásért,többet oda nem,érthető már?

2022. febr. 10. 18:50
 9/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Azért frankó lehetsz, hogy kiragadsz egy mondatból részt és azon csámcsogsz. Menj ahová akarsz, senkit sem érdekel az egészséged, úgy rontod el ahogy akarod, ha csak a pénz a lényeg.
2022. febr. 10. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!