Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Használja valaki az "olajrágás...

Használja valaki az "olajrágás" módszert?

Figyelt kérdés
Ha igen, mióta, naponta hányszor, illetve pozitívumok stb :)
2010. szept. 10. 22:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Leírnád nekem mi ez?
2010. szept. 10. 22:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha a méregtelenítésre gondolsz, én szoktam. Egy hónapon át éhgyomorra a számba öntök egy evőkanák oliva oljat és 10 percig forgatom, szürcsölöm a fogaim között. A végén egészen habos lesz, mikor kiköpöm. A száj nyálkahártyáján keresztül szívódik fel és fejti ki méregtelenítő hatását.
2010. szept. 10. 22:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Így van, erre gondolok!

"Olajrágás"

Reggelente vegyen egy evőkanálnyit a hidegen sajtolt olívaolajból (lehet napraforgó olaj is), és 5-10 percig öblögesse át vele alaposan a száját, többször préselje át a fogai között. Akkor végezte jól, ha a kiköpött olaj opaleszkáló, fehéres színű lett. Ez a módszer nagyon erős méregtelenítő hatású. A szájnyálkahártyán és a nyelven lerakodott, zsírban oldódó szennyeződéseket, méreganyagokat nagyszerűen eltávolítja. Segít a nyelvet tisztán, lepedékmentesen tartani, de ezenkívül az általános egészség megőrzésében is jótékony hatással van.

Én elsősorban a nyelvemen lévő lepedék eltávolítása miatt kezdtem el kb. 2 napja, eddig eredménytelenül :(

2010. szept. 10. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!