Magyarországon ismertek ezek a súlyos beteg gyerekek számára adománygyűjtési lehetőséget (drága gyógykezelésekhez, -műtétekhez) biztosító szolgáltatások?
Én szoktam adakozni személyesen tényleg a rászoruló gyermekeknek DE ilyen szervezeteknek soha se. Sajnos a 80%-uk csak a pénzt zsebeli befele.
Gyerekkoromban emlékszem hogy sajnos a kisöcsémnek baba koraban daganatja volt. A templom gyűjtött adományt. Össze is gyűlt 700 ezer forint a műtétre meg ilyenekre. A pénzt pedig a faluban élő köc.sög zsidók bemarkolták maguknak az önkormányzatban mondván hogy nekünk nem kell az a pénz ők továbbítják majd a kórháznak. A pap nyílván nem akarta szó nélkül hagyni de inkább eltanácsolták őt a falunkban lévő templonból.
A szüleim eladtak mindent amit csak tudtak még hitelt is vettek fel szinte földönfutóvá lettünk akkor de nem érdekelt minket hisz az öcsém él és virul ennek már 20 éve és remélem így is lesz élete végéig még vagy 100 évig!
Volt hogy adományoztam egy szervezetnek kb 1 millió forintot rengeteg konverzes ételt, ruhákat és játekokat a gyerekeknek (gyűjtésből jött ennyi minden össze) aztán mikor 2 hét mulva mentem semmit se kaptak meg a gyerekek. A fejesek azt mondták másik helyre kellett vinniük mert ott magyobb szükség volt rá. A gyerekek meg szinte éheztek lehetett látni rajtuk meg szakadt ruhákba voltak. Undorító némelyik ember és az ilyen nem halmeg jó sokáig élősködik mások kínján.
A gyermekrák alapítvány botránya óta NEM!
Nem szeretném Balogh "apuka" és hasonlók luxus- mercedesét és egyéb körülményeit finanszírozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!