Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az alkohol mennyire káros...

Az alkohol mennyire káros mint ezek közül a?

Figyelt kérdés

2022. febr. 8. 23:18
A kérdező szavazást indított:
Ezek közül egyik se
Mint a fű
Mint a speed
Mint az extasi
Mint az mefedron
Mint a gina
19 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Élvezeti szer mindegyik. Mindegyik illegális, kivéve az alkohol. A fűt talán kiemelném és kivenném a sorból, mert azt konkrétan nem sorolnám ide. Tapasztalat. Szívtam én is, bár sok értelme nem volt. Ha lazulni akarsz, akkor azt 2-3-4 sörnél is megtudod tenni, ráadásul olcsóbban. Veszel 4 Heinekent vagy Stella Artoist (nem pedig valami olcsó 130Ft-os sz**t), és kevesebb mint 2000-ből megúszod. Sőt, legyen 1500-1600Ft körül. A fűből meg grammját veszed olyan 3000Ft körül, és akkor még talán baráti árat is mondtam.

És attól is kellemesen ellazulsz, fel oldódsz. Na de a fűnél más a helyzet. Nem mindegy, hogy milyen családfa ágból veszel füvet. Mármint a fűnek a fajtájára gondoltam. Van rengeteg. Az ismertebbek: Indica, Sativa, Kush stb... stb. Míg az Indicától el lazulsz, akár addig is hogy meg se tudsz mozdulni, addig a Sativa kissé fel is pörget, és jónak látsz és érzel mindent és mindenkit magad körül. Mindenhez IS megjön a kedved. Mosolyra áll a szád, és le sem tudod vakarni magadról. Mondjuk a fűnek például a többivel ellentétben nincsen elvonási tünete, és nincsen lejövője sem. Nem beszélve arról, hogy ha nem tudod hogy kitől veszed a füvet, akkor ki tudja hogy milyen sz**okkal van lefújva. Mert azt is lefújják, csak hogy jobb és erősebb legyen. Van aki jóformán csak tisztán neveli a növényeket, némi tápot ad hozzá, de annyi. Amint kész van, nem fújja le semmivel, hanem tisztán természetes módon adja tovább. Na ezt nem tudod addig, amíg be nem tekered, és el nem szívod. Pipába mondjuk a legjobb füvezni. Akár sima pipa, akár vízipipa.

A Speed és az eki egy ro**dt szintetikus szar, amire nagyon rá lehet függni. Láttam anno osztálytársakon, majd később ismerősökön és kollégákon is, hogy hogy néznek ki 3-4-5-6 nap ébren lét után. Mint a mosott sz**, bár annak sem nagyon nevezném őket. Most is vannak kollégáim, akik drogoznak, ráadásul ezek közül majdnem mindent tolnak. Látni is rajtuk.

A mefedronról és a gináról nem tudok nyilatkozni, bár előbbiről nem sok jót hallottam. A Gina is mondjuk egy allattomos jószág, az inkább party drog. Nem véletlenül használják. Alkohollal együtt teljesen kiüt, és maga tehetetlen vagy mind testileg, mind mentálisan. Azzal is nagyon vigyázni kell.

2022. febr. 9. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!