Ezek utalhatnak agyvérzésre vagy rákra?
Figyelt kérdés
Gyakran van olyan hogy megszédülök csak úgy pl mikor ülök vagy vekszem vagy éppen mikor megyek, ha sokáig fekszem és felállok pl kimenni a konyhába vagy a wcre akkoris ilyen színes pöttyöket látok picit elfeketedik a látásom és megszédülök de ez max 2 másodpercig tart, mikor fürdök akkoris random megszédülök, az viszont ritkább de ha erősebben megszédülök akkor lever a víz vagy melegem van (változó hogy melyik, melyik van épp) és utána van egy kis légszomjam, mostanában fáradtabb is vagyok, ez mire utalhat? Eddig sosem volt ilyen és kb 1 hónapja kezdődött el, ja és nem folyamatosan van ez, kb 3-4 napig néha semmi bajom de utána megint kezdődik. 16/L2022. febr. 4. 00:05
1/13 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni hogy a mamám mályrákba hunynt el (nem ivott), de nem tudok olyan vérrokonrol aki agyvérzésbe ment volna el.
2022. febr. 4. 00:09
2/13 anonim válasza:
agyar felirattal https://www.youtube.com/watch?v=xnKaOL2IBPY
4/13 anonim válasza:
Ez vérnyomás probléma, esetleg szívritmuszavar.
5/13 A kérdező kommentje:
Ez jó meg szép de ez az ember arról beszél hogy mi okoz mit és mivel lehet megelőzni, nekem meg az volt a kérdésem hogy ezek minek lehetnek a tünetei, nm kültél túl nagy hülyeséget, meg valószínű segíteni akartál ami dicséretes mert mostanában nem sok ember segítőkész, meg röviden kb szarik mindenki egymásra, ezért köszönöm a videót😊, esetleg valaki tudd választ a kérdésemre?
2022. febr. 4. 00:55
6/13 A kérdező kommentje:
Oh, nem láttam a válaszokat, köszi azokat is😅😁
2022. febr. 4. 00:55
7/13 A kérdező kommentje:
#3 Kösz a javítást, bár nem kértem, de nembaj.🙂
2022. febr. 4. 00:57
8/13 anonim válasza:
Szerintem menj el a háziorvoshoz, először készítsen egy labort meg egy EKG-t.
Ha az jó, akkor lehet, hogy csak keveset eszel/iszol. Nem vagy nagyon sovány, nem diétázol? Cukrod jó?
9/13 A kérdező kommentje:
#4 végülis szívritmus zavaros a nagyapám és gyógyszereken él szegény, az örökölhető vagy random hogy kinek van?
2022. febr. 4. 00:59
10/13 A kérdező kommentje:
#8 1 nap vagy 3-4 alkalomszór eszek, egész nap iszok, nem diétázok és nem vagyok sovány (kövér sem) a cukromat nem tudom, nem szoktam mérni, nincs is mivel.
2022. febr. 4. 01:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!