Hogy-hogy nem befolyásolja a vérvétel eredményét, hogy mennyi vizet ittunk előtte?
Figyelt kérdés
Én eddig mindig nagyon kevés vizet ittam előtte, mert ha én iszom, akkor hamarosan mosdóra is kell mennem... Viszont mindig "leszidtak", hogy látszik a véremen, hogy nem ittam eleget, nem jön olyan könnyen, stb.
Viszont azt gondolnám, hogy a hígabb vérben minden érték kevesebb, hiszen több a víz a vérben, így egységnyi vérben minden alkotóelemből kevesebb van. Hogyan oldják ezt meg?
2022. febr. 3. 22:10
1/4 anonim válasza:
Mert egységes víztartalomra állítják be a vizsgálati anyagot. A víz csak azért kell, hogy kifolyjon belöled a
3/4 Ypszilon1980 válasza:
Ez sokkal komplexebb. A laborvizsgálat meg nem így zajlik.
4/4 anonim válasza:
Nyilván befolyásolja, azért nem egyetlen normál érték van minden összetevôre, hanem egy tartomány. Ha valaki jól hidratált, vagy kevésbé, attól változik az érték, de normál tartományon belül marad. Persze ha valaki tényleg túl sokat iszik vagy nagyon ki van száradva, az tényleg kóros értékeket fog produlálni, de az az állapot már kóros is, és általában már tüneteket is okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!