Lúdtalpbetét mennyire használ így?
Kell használnom betétet lúdtalp és bokasüllyedés miatt. A betétet zárt cipőben lehet hordani, viszont itthon papucsban vagyok, illetve nyáron sem zárt cipő van rajtam. (egyébként nem is ajánlott egész nap cipőben lenni, itthon nem hordanék tornacipőt sem a betét kedvéért)
Így mennyire használ a betét?
A betét nem használ semmit, a boaksüllyedést csak rontja, mert az izmok még kevesebbet dogloznak, mint anélkül.
Egyetlen haszna, ha idönként - hosszabb állás esetén - addig tehermentesíti kicsit a lábat, de tartósan nem ajánlott használni.
Viszont javasolt megfelelö lábtornát végezni, azzal nagyon sokat lehet javítani az állapoton.
Miért nem lehet papucsban hordani? Ha ilyen keveset használoad akkor nem sokat tesz.
Én vettem egy olcsóbb papucsot és beleragasztottam a talpbetétet, hogy ne mozduljon el. Otthonra jó.
A tájékoztatójában az áll, hogy zárt cipőben lehet.
De van benne boltozatemelés is, gondolom ez használ és nem árt így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!