Borsófőzeléktől extrém gázosodás? (L)
Figyelt kérdés
Halihó! Reménykedem benne hogy tudtok nekem segíteni.
Lehetséges az, hogy borsófőzeléktől extrém gázosodás lépett fel nálam? Szokatlan hasfájással, puffadással. Azért gyanakodom erre, mert minden más amit ettem ma (túrós táska, banán reggelire + tejeskávé, joghurt tízóraira, borsóleves és rakott kel ebédre, tojásrántotta vacsira) nem kéne hogy gondot okozzon.
Köszönöm ha válaszoltok.
2022. febr. 1. 19:56
11/13 anonim válasza:
Igen, én sem bírom a zöldborsót!! Fura módon a babbal és lencsével semmi gondom! Én ezért már nagyon régóta nem eszek zöldborsót.
12/13 anonim válasza:
Erre izgulsz? Nyilván tudod hogy semmi bajod nincs.
13/13 anonim válasza:
Mindenki mást is puffaszt a zöldborsó, ráadásul a tejes dolgok az emberek csaknem 50-60%-át szintúgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!