Covid utan maradt mellkasi fajdalommal, kohogessel mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Az orvosom szerint idovel elmulik. Tietek mit mond? Valoszinuleg delta volt.2022. jan. 27. 15:43
1/10 anonim válasza:
Igen, elmúlik, csak sok idő. Vannak rá kezelési módok. Leginkább tüneti kezelése van.
2/10 anonim válasza:
Fokozatosan nagyon óvatosan terheld magad, a tüdőd csak úgy tud kitisztulni, ha használod.
3/10 A kérdező kommentje:
#1 mondanal parat? Itt kulfoldon paracetamol, c vitamin, pihenes. Nem fogok tobb fajdalomcsillapitot bevenni, mar egy hete " meggyogyultam".
2022. jan. 27. 20:14
4/10 anonim válasza:
Lassan probald terhelni a szervezeted mindig picit tobbet. Van sok post kovid csoport a neden sok hasznos informacioval. Erdemes a haziorvosnal egy nagylabort nezetni.
5/10 anonim válasza:
Légzési gyakorlatok. Az, hogy mit szedsz vagy mit nem azt természetesen te döntöd el, de ha fájdalom van, akkor arra valami, esetleg gyulladásgátlók, erős köhögésre köhögés elleni szerek, nem muszáj, hogy ez gyógyszer legyen.
7/10 anonim válasza:
En oltas nelkul kaptam el. Beteg voltam 1 napig. Ja es oltottol kaptam el akinek ugyanetek a tunetei voltak. Valakit ledont mast nem de nem az oltason mulik. Jo baratomnak vernyomasproblemaja van 2 oltas egy betegseg majd egy booster utan. Nem hiaba hatralnak ki az orszagok. A vakcina csak politika es penz nem az egeszsegunket nezik. De ameddig mindenki beall a sorba ez marad az eletunk.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem, 3.oltas elott 2hettel. Nincs ismert alapbetegsegem😃
2022. jan. 28. 23:04
9/10 anonim válasza:
Keresd fel a kardiológusod és a rokonaid. Ne aggódj, a mellkasi fájdalom csak azt jelenti, működik.
10/10 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek, nincs kardiologusom, eddig nem volt ra szukseg.
2022. jan. 29. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!