Mi a velemenyetek az amfetamin szarmazekokrol Probaltatok mar valameiket? Es mien erzes?
Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 20:32
1/5 anonim válasza:
Véleményem: hülye aki ilyenekhez nyúl. Inkább egy üveg finom Tokaji bor. És nem, nem próbáltam! :)
2/5 anonim válasza:
Én már próbáltam marihuanás cigit szívni, de semmi jó nem volt benne. Tök úgy éreztem magam, mintha részeg lennék. Alig bírtam menni, dülöngéltem, és röhögő görcsöm volt. Ennyi. Nem érdemes kipróbálni!
3/5 anonim válasza:
régen, még az átkosban volt a desopimon tabletta, amit teljesen legálisan lehetett feliratni étvágycsökkentőként. az tele volt amfetaminnal, egyszer próbáltam, két napig nem aludtam tőle
4/5 anonim válasza:
sztem kib_szott jó
hülye vagy ha kihagyod !
5/5 anonim válasza:
én próbáltam az amfetamint , gátlások teljesen megszünek,
nyugodt és felszabadultá tesz , pörget is mert amit elkezdesz azt alig bírod abba hagyni , elég jó érzés de káros és könyen leépít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!