Harmadik pfizer oltás után büdös, csípős és sötét vizelet miatt kéne aggódnom?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel 9 után pár perccel kaptam meg. Este is már lehetett érezni, hogy van szaga és sötétebb is a vizeletem. De ma reggel már csípett is. Vér nem volt benne. Nem fáj semmim, csak fáradt vagyok.
Első és második oltás után nem volt semmi ilyen tünetem.
2022. jan. 23. 10:23
12/27 A kérdező kommentje:
3-mas: még azt elfelejtettem hozzátenni, hogy nem normális vizelet szaga volt, hanem valami gyógyszer vagy valamilyen mű szag. Ezért szinte biztos vagyok benne, hogy az oltás mellékhatása.
2022. jan. 23. 11:53
13/27 anonim válasza:
Majd este írj egy helyzetjelentést hogy javult e!
14/27 anonim válasza:
:D biztos a chiptől volt mű szaga :D ilyen az, mikor a buta ember okoskodik
15/27 A kérdező kommentje:
14-es: annyit már most mondhatok, hogy a szín és a szag elment. Újra szagtalan és szinte fehér a vizelet, nagyon világos sárga. Csípni se csíp már, de még mindig fura érzésem van tőle.
2022. jan. 23. 13:21
17/27 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy felfázás, holnap megyek orvoshoz. Este volt 38 fokos hőemelkedésem, gyakori vizelési ingerem van és fáj még mindig. Néha jobban, néha kevésbé.
23/f
2022. jan. 23. 21:43
18/27 A kérdező kommentje:
Ha esetleg érdekel valakit, vesegyulladásom van. Nem tudom, hogy az oltástól-e (van ilyen mellékhatása) vagy sem.
2022. jan. 26. 10:59
19/27 anonim válasza:
20/27 anonim válasza:
Orvos egyébként mit mondott rá? Felmerült hogy esetleg az oltástól van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!