Kontaktlencse márka váltás?
Sziasztok!
Bausch & Lomb volt a próbalencsém, viszont mostmár neten szeretnék magamnak rendelni, és az az igazság, hogy kifejezetten drága ez a márka, főleg, hogy nekem cilinderes a szemem. Aki Bifonity-t használ, az szereti e, jó e, szárítja e nagyon, illet, hogy amikor egy új lencsemárkára váltok, akkor attól függetlenül a kontaktlencse adatoknak ugyanúgy egyezniük kell márkától függetlenül, nem? ( Illetve még annyi, hogy itt a Biofinity-nél a BC-t, azaz a görbületet csak 8.7-re lehet beállítani, nekem pedig a próbalencsénél 8.6 volt, de aztmondták nekem, hogy az 1 tized érték meg se kottyan. )Kérlek segítsetek!

Szia, nézd meg az eoptika.hu -n nagyon olcsók és most annyi kedvezmény van még a Bausch&Lombra is igaz itt SoftLens néven futnak. Annyi féle kontaktlencsét ajánlanak, mindenféle dioptriával és görbülettel.
Én nekem vidékre mindig mindent pontosan kiküldtek, de van boltjuk BP-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!