Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kontaktlencse márka váltás?

Kontaktlencse márka váltás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Bausch & Lomb volt a próbalencsém, viszont mostmár neten szeretnék magamnak rendelni, és az az igazság, hogy kifejezetten drága ez a márka, főleg, hogy nekem cilinderes a szemem. Aki Bifonity-t használ, az szereti e, jó e, szárítja e nagyon, illet, hogy amikor egy új lencsemárkára váltok, akkor attól függetlenül a kontaktlencse adatoknak ugyanúgy egyezniük kell márkától függetlenül, nem? ( Illetve még annyi, hogy itt a Biofinity-nél a BC-t, azaz a görbületet csak 8.7-re lehet beállítani, nekem pedig a próbalencsénél 8.6 volt, de aztmondták nekem, hogy az 1 tized érték meg se kottyan. )Kérlek segítsetek!

2022. jan. 22. 14:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább beszéld meg ezt az optikusoddal, de véleményem szerint, amit sokan hülyeségnek tartanak, nem véletlen azt a márkát kaptad. Értem, hogy nem olcsó dolog, de gondolom tisztában voltál, hogy költséges lesz váltani kontaklencsére. A szemed világa nem játék!
2022. jan. 22. 14:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nagyon drága, most rákerestem. Én kb. 10 éve Acuvue Oasyst veszek, árban nagyon jó, 6-7 ezer a 6 db-os és sosem volt vele bajom, nem irritál, nem szárítja a szememet stb. Azt tudom ajánlani.
2022. jan. 22. 14:59
 3/3 boma204 ***** válasza:

Szia, nézd meg az eoptika.hu -n nagyon olcsók és most annyi kedvezmény van még a Bausch&Lombra is igaz itt SoftLens néven futnak. Annyi féle kontaktlencsét ajánlanak, mindenféle dioptriával és görbülettel.

Én nekem vidékre mindig mindent pontosan kiküldtek, de van boltjuk BP-en.

2022. febr. 3. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!