Ki szoktátok veretni zuhannyal miután ürítettetek a wcn?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha látjátok hogy ezt az életbe nem lehet kitörölni, 1 km papír se lenne rá elég, ezért a zuhanyt mint egy bidét használjátok.
Én mostanában kezdtem ezt el, mert sajnos hiába törlöm tisztára, pár perc múlva érzem hogy viszket, vagy fura érzés és szinte olyan mintha ki se töröltem volna, és ezt van mikor ötször is el kell játszani.
2022. jan. 22. 07:39
3/7 anonim válasza:
Vannak olyan országok, ahol nem használnak eleve Wc-papírt, és a Wc-hez oda van csatlakoztatva egy fenékmosó [link]
4/7 anonim válasza:
Veretni a farkát szokták az emberek. Amúgy lábat szoktam mosni és egyben letudom.
5/7 belapus válasza:
Hogyan ?Fejre állsz ?Nem félsz, hogy minden a szádba folyik ?
6/7 Közveszélyes Kontár válasza:
:D
betyar kortet termesz inkabb piacra
7/7 Közveszélyes Kontár válasza:
hat ezek nem semmik
amugy meg masik megoldas a beontes es a sugarhanyas
ja nem hanyas hanem a masik irany
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!